Redo för valborg! -


Temainlägg -



Dag 18 – Om jag skulle byta utseende med någon, skulle jag byta med..


- Finns ett antal jag skulle vilja byta utseende med. men den jag helst skulle vilja göra det med är ju såklart Candice Swanepoel.



Hade inte heller tackat nej till Adriana Limas utseende-



Gårdagen -

Bra dag igår med Tine! och även idag. var ute på en promenad igår och en idag. Har nyss duschat, ska snart äta och sen åka iväg till min pojke.

Imorgon har jag lite backup-planer. antingen ska jag hitta på något med tine på stan eller på fest eller så ska jag stanna hemma med sköna människor och ha det allmänt mysigt. får se hur det blir imorgon.

hör av mig senare. puss!!!

Mys med Tine -


Off to restaurant -


så söt :D -


åååh retard -



helt ärligt. vemfan har bestämt att "riktiga" tjejer inte har smala lår? bara för att man är smal blir man ju ingen killtjej eller något? man är ju fortfarande lika kvinnlig eller tjejig för de. hon tycker inte de är okej att man vill ha en kvinnlig modell som har smala lår som är för att visa upp shorts och då "trycker" ner tjocka och mulliga människor eller helt enkelt tjejer med stora lår som kan vara smal annars. men hon tycker det är okej att klanka ner på tjejer som har smala lår. man undrar ju vart det gick snett för den här tjejen.

jag tycker inte heller det är rätt att trycka ner på människor som är större, men är det en shorts-modell man söker så är inte de så konstigt om man vill ha en tjej med smala ben. Det är sådana som den här tjejen som förstör tjejers självförtroende och sätter ut skönhetsideal.

du borde skämmas. just sayin'

Jag sjunger -


Just nu -


hejsan hehe -

Nyss kommit hem från skolan. har haft en ganska chill dag. Gjorde nationella innan och de kändes som om de gick för bra för att vara sant så lär väl inte få så bra för de.. Nu ska jag kolla på Revenge och senare Bigbrother som jag missade igår. Vad som händer senare är oklart, men ska försöka komma ut från huset eftersom mamma ska ha hit massa tjejkompisar höhö. puss på er!

Nu är de bestämt! -

Har bestämt mig för att börja i fotbollen igen och ska även med till Danmark i sommar, kommer bli så jävla grymt! hoppas på en repris från förra året, men ska inte hoppas på för mycket.

Nationellt prov i Engelska imorgon, har laddat upp med vindruvor, cider & colanappar. Har dock inte ätit dem än, ska ha dem till imorgon. Nu ska jag hoppa in i duschen. puss på er!

Wisdom -

Acceptera dig själv för den du är, inte den du borde vara.

Mohaha -






vet att ni älskar mig i ansiktsmask :D -


Temainlägg -



Dag 17
– Min önskelista


Eh, eftersom jag inte fyller år på ett tag så har jag inte haft en tanke på vad jag önskar mig.. Har väl egentligen de flesta saker jag vill ha.. men om jag hade fyllt år nu hade jag önskat mig en Jofama by Kenza 9 jacka, men eftersom den inte finns i min storlek så hade jag inte kunnat få den endå. Kommer få laptop till hösten och då kommer jag nog inte använda min laptop som jag har nu, så skulle önskat mig en stationär dator eftersom jag spelar ganska många olika spel, som tillexempel league of legends.

Skulle önskat mig:
* presentkort på klädesaffärer
* pengar
* dator
* Jofama by kenza 9
* Kläder
* presentkort på manikyr
* smink

haha, tråkig lista

hahah, dålig humor -


hej -

hemma från stan nu, köpte ingenting haha! Blev en mysig fika och lite solande. vart så trött idag så lär väl somna närsom helst. tråkigt inlägg, men så är de. hejdå

Pratar ut -

Sitter på mattelektion och lyssnar på go musik. Slutar skolan om en timma, då ska jag å Rebecka in till stan för att fika och sola. Kommer väl bli nice.

Usch, klarar inte av att vara nära personer som går till personangrepp, snackar skit bakom ryggen på någon eller hånar en person som inte har någon alls chans att försvara sig själv. Dåligt beteende helt enkelt.


HAHAH, gjorde världens tabbe innan... -

Så sjukt jävla pinsamt.. tidigare idag körde jag och elin moppe till träningen och när träningen va slut så hittade jag ju självklart inte mina nycklar.. så ah.. gick iallafall till moppen senare och då visade de sig att jag glömt mina nycklar kvar i moppen, så synd för er som ville haft en aerox och inte va på lindvallen, för där hade de funnits en heheh ;)

åååh.. glömmer ju aldrig nyckeln i ju :( Tur att ingen tog den iallafall (a)

Temainlägg -



Dag 16
– Mina vänner

- Mina vänner är roliga, underbara, fina, bäst och allt annat bra. Tänker inte skriva ut namn, de vet redan vilka de är! jag har ett gott tjejgäng i min klass som jag brukar hitta på saker med, vi brukar faktiskt göra saker såsom grilla, ha filmkvällar och massa annat tillsammans. Det blir självklart mer av grillningar på sommaren och även massa bad tillsammans. De flesta bor i samma.. samhälle som jag gör men endel bor i grannsamhällena och det är inte så långt emellan oss så det är ganska lätt att ta sig till varandra. Det är ett stort + att de flesta är samlade på samma ställe. men puss på mina fina vänner, love you guys!

hahaha åhhhh -




GRATTIS -

hihi, tänkte bara skriva att min underbara kompis fyller år idag, GRATTTTTIS GUMMAN!!!!

Fina bilder hihi



'


http://amaandamadelaine.bloggplatsen.se/


hihi, kUUUUUL -





Gårdagen, dagen och morgondagen -

Okej.. dålig uppdatering. men har inte haft så mycket att skriva om. var med Christopher igår, därför jag inte bloggade så mycket. Och idag har jag varit i skolan hela dagen, kom hem för en halvtimma sedan. Funderar på att träna idag, känns som om jag behöver de hehe ;) Imon ska jag och rebecka nog till stan för att sola och fika i think? Mer om det imon. Nu ska jag gå och äta något och vila lite, är grymt trött.. som vanligt! puss på er! Lägger ut roligare inlägg senare!

Just nu -

Kollar bigbrother med min pojk. mys.



Tidsfördriv på lektionen, haha ni får skratta ;) -


Can't sleep -


Temainlägg -



Dag 15 – Detta ångrar jag

-
oj, denna va svår. finns väl många saker jag ångrar. Men jag ångrar att jag har litat på fel personer och verkligen litat på att det jag säger inte ska spridas vidare till andra människor. Det har varit flera gånger jag sagt något som verkligen är jättepersonligt som har spridits till personer jag inte alls litar på och dessutom vet jag att de personerna inte kan hålla tyst. därför är det inte många personer jag litar på längre. Tillit är något som en människa måste förtjäna och något som tar tid att bygga upp.

Dagen -

Hej! har inte gjort så mycket idag, tänkte plugga lite men ska göra de imorgon på vår valfria lektion. Har mest tagit det lugnt idag. spelat lite och snackat skype med sköna människor. Hahah dom lärde mig spela tibia. inte så jätte roligt spel dock...

ska kolla BigB ikväll och ska även äta snart. mina homiesar lämnade mig själv hahaha. jag är forever alone idag. nu är jag trött.. hejdå

hahah naw, stackare -


Godmorgon -

Sitter i sängen, kollar tv och äter nybakade frallor. mums, livet äger heheh!

återkommer senare när livet inte äger och jag har tid för er hehehehheehehehhehe. skoja.....

Just nu -


Temainlägg -



Dag 14
– Det här får mig att må bättre


- Det finns väldigt många saker som får mig att må bättre. De kan vara värktabletter.. hahah skoja!!! nä men mina underbara vänner som alltid finns här för mig får mig att må bättre och även min fina pojkvän som ibland kan köra hela vägen från tvååker till mig som är typ.. 5mil, bara för att jag är ledsen eller något. Så himla gullig. Men filmer och serier kan också få mig på bättre humör osv. Det finns massa saker. Bara ett sms som frågar hur jag mår eller ett samtal från någon jag tycker om.




Kvällen -

Jahapp, bestämde för någon timma sedan hur mina planer ska se ut för kvällen. Blir iallafall en lugn filmkväll med några grymma tjejer hemma hos:




Fast först.. MAT. Hörs senare!! ska lägga ut temainlägg, så håll utkik!

Ansiktsmask -

Grym ansiktsmask som verkligen ger resultat, är inte som de billiga engångsmaskerna man kan köpa som egentligen inte gör någon skillnad. värt att testa för er som är intresserade. Den är dessutom inte testad på djur vilket är ett + :)


 


Så här ser jag ut idag -


Hahah så skön -


Godmorgon -

Är sjukt trött.. Vaknade vid tio men somnade om och vaknade för cirka 5min sen. Va en mysig dag igår, och lite läskig haha! jaja, vet inte vad jag ska göra idag, får se senare vad som händer. har träningsvärk i hela min kropp känns de som.. iallafall i låren, rumpan, vaderna.. ah typ alla muskler i benen. känns lagom skönt. men puss, vi hörs senare


Temainlägg -



Dag 13 – 6 bilder som gör dig glad

okej.. alla bilder kanske inte gör mig direkt glad, men gör att jag får mig ett gott skratt hehe.









Just nu -


haha, jag har sån bra humor! -



Hej -

Har gjort upp lite planer för idag och ikväll. ska åka in till stan vid fyra halv fem och sen ska jag och rebecka sola. efter det vet jag inte vad vi ska göra.. typ kolla runt lite på stan, ska även kolla efter en jacka och se om den passar osv. Senare ska vi nog till rådhuset. vet inte vilka det blir och ah.. vi får väl se. puss!

Dagen -

Hejhej. har nyss haft prov! Gick väl ganska bra men kommer iallafall inte få högre betyg än vg eftersom min lärare typ hatar mig -.-

Efter ska jag åka hem för att lämna min tjocka väska å sen dra in till stan med mina homies.


Temainlägg -

Har inte kommit in i duschen än så seg som jag är.. fastnade framför datorn. men ah, passar på att göra ett temainlägg nu då. Det är sjukt svårt faktiskt..





Dag 12 – 3 saker jag ska göra innan årets slut

- Jag ska färga mitt hår brunt, kaos. kommer nog hinna tänka om hehe

- Äta massa godis och bli tjock för att sen träna bort de hehehehe. skoja.. men vet inte. Ha sjukt jävla roligt.

- Vara på någon grym fest i sommar när inte alla bara sitter ner och är sjukt tråkiga..




3 år gamla bilder tror jag de är. eller 2 kanske.. är lite osäker hehe.

Långt inlägg -

Hej! kom nyss hem från träningen, därför har det varit dålig uppdatering idag. Kändes väl helt okej på träningen. har dock tappat bollkänslan och en del kondition trots att jag tränat på gym och sprungit osv. funderar faktiskt på att börja igen för att få bra träning som man faktiskt får av fotboll. dessutom är jag sjukt tagg på att följa med till danmark i sommar igen. men vi får se hur de blir!

Nu ska jag duscha. äta och kolla bigbrother från igår så jag kan se dagens avsnitt senare. åh va skönt de känns att ha tränat!!!!

imon ska jag nog in till stan efter skolan och KANSKE senare på kvällen med. Under skoldagen ska vi ha no läxa, vi ska skriva massa saker om sånt vi lärt oss. assvårt, har inte hunnit öva eftersom jag sov innan träningen idag och sen tränade. men vi får väl se hur de blir med det.




Jag idag på träningen!

Just nu -


Jobbig morgon -

Hejhej. vaknade bredvid Christopher och orkade fan inte går upp.. men när jag väl gått upp så vaknade ju inte han så fick väcka honom å väcka min bror och det tar lite mer än bara 1minut haha. så va sjukt stressad sen och nu är jag trött som attans.. ska iallafall ha nationellt prov i engelska om 10minuter fram till halv 12 kanske. får väl se hur de går. puss!


Temainlägg -

Sitter just nu framför datorn medan min nörd till pojkvän ligger i sängen och kollar chelsea - barcelona matchen. Missar bigbrother ikväll så får väl kolla imon istället. Fattar inte vad någon menar med detta temat..? Kan ju betyda vem man vill döda.. eller vilken kille.. ah


Dag 11 – Högst på kill listan just nu

- Högst upp ligger ju såklart min pojke, hehe ;) men asså, kan ju säg att david beckham ligger långt upp med.. inte för att jag har någon "lista". Men förutom Christopher så är de väl David som är hetast just nu. Helt sjukt vad snygg han är..


Myskväll haha -

 

 


Haha söt -

Nu tar jag och älsklingen mamma å pappas bil in till stan. han kör väldigt försiktigt heheh ;)



Just nu -


Godmorgon -

Just nu sitter jag på NOn med Amaanda, Matilda & Linnea och försöker lära in allting. orkar inte mer, har sån jobbig huvudvärk.

Har nationellt prov i Engelska senare, det är den muntliga delen. Så tråkigt blöblöblö. imorgon har vi två andra delar i Engelskan, sen har vi bara 1 kvar tror jag. Har dock alla matte nationella kvar -.-

Slutar 3 idag och då ska jag hem och chilla, senare kommer Christopher ohså ska han sova hos mig. mysigt.

SKELLEFTEÅ <3 -

Så jävla grymt!!! Jag visste de!!!!!!!

Btw, så gullig du är Amaanda. du är bäst. blev grymt rörd över ditt inlägg. puss på dig!


Temainlägg -

Dag 09 – Be en vän berätta om dig


-Hej alla som läser Sandras blogg!

Sandra bad mig skriva dagens temainlägg och berätta om henne.

Jag och Sandra har gått i samma klass i snart 10 år. Vi bor ungefär 200 meter ifrån varandra och har alltid umgåtts, mer eller mindre och i perioder.

Vi har många roliga minnen tillsammans, som till exempel när vi och två till hade ett pyjamasparty tillsammans i tvåan eller trean och bjöd alla tjejerna i klassen eller den gången då vi hade ett våffelcafé tillsammans med några andra.

Sandra är en tjej som är galet rolig, hon kan bjuda på sig själv och ställer verkligen upp för en. Hon är en sådan människa som värdesätter sina vänner. Hon är en bra lyssnare och skulle aldrig svika en genom att berätta vidare något man sagt till henne i förtroende till att det ska stanna hos henne.

En egenskap som jag gillar skarpt hos Sandra är att hon har sina åsikter och dem står hon för. Hon skulle aldrig låta någon hacka ner på hennes åsikt utan hon snackar emot och lyckas alltid få folk på hennes sida. En bra egenskap som gör att jag vet att hon kommer bli en fantastiskt bra och framgångsrik advokat.

Jag och Sandra har inte umgåtts så mycket de senaste åren, men nu i nian har vi kommit varandra mycket närmare än innan och det är en sak som jag är väldigt glad över. Hon är en utav mina bästa vänner och jag vet verkligen vart jag har henne. Hon har en viktig plats i mitt liv och i mitt hjärta.

En vän som Sandra släpper man inte i första taget.


När jag mådde dåligt och hade det jätte jobbigt i höstas så fanns hon där för mig, hon visade det på ett sätt som betydde väldigt mycket för mig. Att veta att hon fanns där när jag behövde prata eller bara vara var så skönt.


Jag älskar den här tjejen, hon är en underbar människa.

 

Två snygga konfirmerade tjejer på oseriöst konfirmationsfoto, Det var inte det här som vi beställde hem, utan tog detta för skojs skull.

 

// Amaanda

 


Bortlovad till fotbollsträning, woopsi -

Haha, min gamla fotbollstränare ringde nyss och ville får dit mig på en träning.. kan inte säga nej till honom, vet inte varför, men ska iallafall dit på torsdag. buhu, vet nog inte ens vart mina fotbollsskor är hehe. Men vi får väl se hur detta urartar sig. kanske stannar kvar i laget ett tag. vem vet.




Gammal bild. Jag är nummer 8 iallafall hehe

Buhu -

Angående solranden.. den är försvunnen nu. Nu går jag å lägger mig långt under jorden. bajs


Sol -

Har sovit en timma när jag egentligen skulle kollat på film hehe, sen gick jag ut och satte mig i solstolen och solade. Har faktiskt fått en rand, trodde inte det skulle gå så fort. Synd att molnen är ivägen nu för hade gärna fått mer färg. Det är nämligen ett antal som påpekar att jag är väldigt blek och det är jag, men när jag väl solar då blir jag huuur brun som helst!!




Bild från förra året!

Trassel -

Kom hem från skolan för en liten stund sedan. Nu ska jag fixa mat och kolla klart på Trassel http://www.imdb.com/title/tt0398286/, sedan ska jag försöka plugga lite på SOn.

Har ingen aning om vad jag ska göra idag, är för trött för att vara med kompisar.. kanske kan dra till gymmet. nä. får ha en chill filmdag. jajaja hör av mig senare, puss!

HAHAHAH ÅH JAG DÖR -


Skolan + en bild -

Sitter på lektionen och gör ingenting heheh. Känns som om jag är klar fast det är jag ju inte. Har skrivit allting på datorn ohså, men vi ska lixom kunna det utantill. Känns ju lagom bra. Förra tisdagen vi var i skolan hade vi spanska nationella hela eftermiddagen och det innebar att vi hade de på 50-40 minuters rast, därför får vi sluta 12 idag. asgott, ska hem och äta så jag slipper den äckliga skolmaten som består av kassler. mmmmm gottt.. eller?



Bild på min kompis Amaanda. Hon är en plugghäst. gnägg

Godnatt -

Efter en lång dag med många timmar nedlagda på min uppsats som visst ska inlämnas imorgon går jag och lägger mig å hoppas på en natt utan sömnlöshet. puss på er!

Sockerkaka -

Har varit duktig och bakat sockerkaka, inte för att jag gillar de.. men hade inget annat att göra haha! Får väl bidra med något gott till familjen ;)

Blir väldigt saftig och godare än alla andra sockerkakor!

Recept:

- 225 gram smör eller margarin
- 3 ägg    
- 2½ dl socker
- 4 dl vetemjöl
- 2 tsk bakpulver

Smöra och mjöla en sockerkaksform på cirka två liter.

Rör det rumsvarma smöret pösigt tillsammans med sockret. Använd gärna elvisp eller matberedare.

Rör ner äggen ett och ett i blandningen.

Blanda vetemjöl och bakpulver noga och rör ner i smeten.

Bred ut smeten jämt i formen och grädda kakan i 175-200 grader i cirka 40 minuter. Känn med en sticka om kakan är fast i mitten.

Stjälp upp kakan på galler och låt den svalna under formen innan servering.



Haha, så fail -


Just nu -


Galet.... -

Tja!!!!!!! Jag heter Matilda och är Sandra coolaste och grymmaste kompis.

Nu ska vi ha matte.

hejdåååååååååå


Godmorgon -

Usch vad jag är trött.. kunde inte somna fören halv 2 inatt eller något och vaknade kvart i 7 i morse. Menmen, nu ska jag fixa mig och äta något sen dra till skolan. Har redan massa plugg att ta hand om som ska vara inlämnat på torsdag tror jag, lagom kul att börja en skolvecka med massamassa plugg. Får väl skynda mig nu så jag inte missar bussen.. eller kanske tar moppen idag, ser ju ut att vara fint väder men är säkert skitkallt. men de återstår å se. hörs senare när jag bestämt hur resten av dagen ser ut. puss!




Hihi -




Dagen -

Okej.. eftersom jag inte kommer göra så mycket vettigt idag hade jag tänkt att dammsuga mitt rum, fan va jag är duktig ändå.. orkar inte ha massa damm på golvet.. Efter det ska jag väl fortsätta med att göra ingenting och sen fortsätta med det, puss ;)





Temainlägg -



Hoppar över dag 9 och kör den någon annan dag. HAHAH söt liten sak jag fixat här ovan va? ;) ajjajajaja.

Dag 10 – Ett pinsamt ögonblick

- Ett pinsamt ögonblick.. haha, var väl när jag va yngre och min bror hade hemma en kompis som jag va.. kär i hahha! ohså va jag på toa så hade jag glömt att låsa dörren så kom han in och jag bara skrek hahaha. så himla pinsamt. tur att jag va typ 8-9 något så egentligen inte brydde mig.. men mina kompisar skrattade åt mig senare..

hehe som de kan gå.

Faan -

Ååh vilken dålig dag.. vaknade vid 15 å kommer fan inte kunna somna ikväll.. kommer få en dålig morgon imon med ohså kommer hela dagen imon bli förstörd.. Denna dagen suger redan nu..


Visa ord -

Hitta killen som förstör ditt läppglans inte din mascara.

Ikväll -

Nyss ätit god mat och väntar på att mamma ska fixa jordgubbar och grädde sedan ska vi äta de med chokladpudding. Senare ikväll ska jag vara med Tine, vi alla vet nog vad vi ska göra hehe. Fixade min header lite innan för att göra den lite mer somrig/vårig och inte lika tråkig.. funderar om jag ska ändra om hela designen på bloggen men de är så sjukt jobbigt.. vi hörs senare pojkar och flickor!

Just nu -


Temainlägg -

kör tre "dagar" idag, dvs 6,7 och 8.



Dag 06 – Vad är vänskap

-
Vänskap för mig är när två eller flera personer finns för varandra, alltid, vad det än handlar om. Man ska kunna prata med den personen om allting och man ska inte snacka skit om personen för då är man bara falsk. Vänskap är något fint som inte går att fejka, det kommer alltid fram tillslut och då är det ingen som vill umgås med den falska, men ska kunna lita på att personen inte berättar vidare privata saker för om den gör det är den också falsk.
aja.. den här va fett tråkig.

Dag 07 – En blogg jag läser varje dag

- Läser inte bloggar så ofta faktiskt. har inte tid. Men någon jag kollar ofta är iallafall
http://amaandamadelaine.bloggplatsen.se/ eftersom hon är min homie och även http://matildahallberg.bloggplatsen.se eftersom hon också är de!

Dag 08 – 5 sidor som jag ofta är inne på

- De sidor jag oftast är inne på är Facebook, Blogg.se, Swefilmer.com, Youtube & bigbrother.se.

Vill ha -



Godmorgon -

Igår blev jag körd till Kungsbacka vid 18 tiden och mötte då upp Christopher. vi gick ut en sväng å sen kollade vi film ohså. nu ska jag snart hem för han ska kolla på fotboll men sin bror och sånt suger.. vad jag ska göra ikväll vet jag inte än faktiskt, men får väl se vad som händer. puss så skriver jag senare. btw hann inte göra gårdagens temainlägg så gör de idag istället!


Frukosten -

När jag vaknade hade mamma gjort frukost, mums. Knas bild btw.



Godmorgon -

Ligger i min säng och är sjukt trött, ska snart gå upp och göra frukost, senare idag när min pappa slutat jobbet ska han nog köra mig till Christopher i Kungsbacka så får vi se vad som händer där. Vad jag ska göra innan dess vet jag inte, blir väl att fixa mig om jag orkar. men vi hörs senare. Puss!!


Just nu -


Temainlägg -



Dag 05
– En ny bild på dig själv och ”10 fakta”

10 fakta

- Jag hatar att ha kort hår, trivs verkligen inte med det :o

- Jag skulle kunna tänka mig att operera något på min kropp

- Jag har haft väldigt mörkt hår, nästan svart faktiskt!

- Nashi Argan äger skiten ur alla andra shampon och hårprodukter, bara så ni vet om ni överväger att inskaffa de!

- Jag är stressad eftersom bigbrother börjar snart.

- Jag älskar pommes och har faktiskt en omgång inne i ugnen nu.. tjockis!!! :D

- Jag älskar att sminka mig och vara sminkad.

- Jag har tre likadana parfymer, och sen två stycken till av samma märke hehe.

- Jag är grymt avundsjuk på Tines ring som hon ska få, dör va snygg!

- Min mamma och pappa betalar allting för mig, får månadspeng men använder inte den egentligen förutom om jag köper typ.. godis eller något om jag är inne i stan själv.


Stan -

kom hem från stan vid halv 7 och sedan åt jag lite och har även duschat. nu ligger jag i min säng och är sjukt jävla trött.. aja, hade tänkt lägga upp en bild på vad jag köpte.. bilden är lite hastigt tagen och ah.

 


Just nu -

 

 


Wopsi -

Hej! Vaknade vid halv 2 idag.. skulle egentligen vara i stan vid 10 tiden hehe. Är hemma nu iallafall och ska fixa mig eftersom jag och Tine ska in till stan nu vid 4 istället. Vad som händer senare ikväll är ännu oklart, men det löser sig senare. Känner mig väldigt seg och har sjuka träningsvärken i mina vader. Jaja, ska fixa mig nu, puss på er så hörs vi senare!

Temainlägg -


Jahapp dags för ännu ett temainlägg, hade bara tänkt att säg lite om vad som händer idag. Ska först äta sen drar jag och Tine in till stan för att gymma, efter det hade vi tänkt genomföra vårt lan hemma hos henne och imorgon har vi planer på att åka in till stan igen. får se om jag tar ett till hål i örat eller inte.. tror inte mamma uppskattar att jag gör de hehe ;) men men.

Dag 04 – Mina syskon

- Jag har bara ett syskon och det är min storebror Sebastian, han är 19 år i maj. hehe, roligt temainlägg (a)

Min bror, Jag & hans flickvän

Promenix -


Dagens planer -

Hallå hallå!
hade tänkt dra till gymmet idag med Tine, så får väl se om de blir av lite senare, sen hade vi även tänkt att ha ett litet "lan" haha. Men vi får väl se om det blir av också haha! Kanske lyckas lite bättre denna gången ;)



ful gammal bild

Gosigt -

Godmorgon!
Vaknade vid 9 någongång men somnade om så vaknade typ nu. Har haft världens sjukaste dröm! drömde att jag och två kompisar gick till någon som någon utav mina kompisar kände, å hon hade två små björnungar som va tama och kunde kramas å va jätte gosiga, men de hade även tränats till att göra andra coola saker också och de kunde prata! asså de va helt sjukt för de kändes så verkligt! Iallafall, jag fick de båda björnarna i julklapp. men sen vaknade jag.. så sött... hahah. Puss på er, skriver senare!


27 snabba frågor -

1. Vill du ha tillbaka ditt ex? - Det finns en anledning till att det är mitt ex, så nej.
2. Är du singel? - Nej.
3. Har du någonsin förlorat en nära vän? - Ja.
4. När var sista gången du verkligen skrattat? - För 2h sedan kanske.
5. Vad gör jag just nu? - Kollar film.
6. Är det någon som inte gillar dig längre på grund av något du gjorde? - Ingen aning.
7. När var sista gången du grät riktigt mycket? - Oj.. vet faktiskt inte.
8. Har du gjort något du verkligen ångrar? - Ja.
9. Hur många personer kan du berätta allt för? - 3st
10. Har personen du senast höll i handen någon betydelse för dig? - Ja såklart.
11. Favoritfärg? - Ljusblå och svart.
12. Hur ska en pojkvän vara enligt dig? - Han ska vara någon som bryr sig om mig, som kan göra saker för mig och åt mig. Han ska inte falla för grupptryck och vara elak mot mig när vi är bland folk för att vara.. "cool". Han ska inte vara för "på" men inte heller vara tvärtom och "aldrig" vilja träffas eller inte ha tid för mig. Och framförallt, han ska vara snäll mot mig och mot folk i sin omgivning.
13. Person du saknar? - Min pojkvän.
14. Gråter du ofta? - Nae, typ de gånger jag kollar på någon sorglig film ;)
15. Vart bor du? - I Varberg.
16. Vem pratade du med senast? - ;)
17. Röker du? - Neje.
18. Är du kär just nu? - Yes I am :)
19. Vem kan du berätta allt för? - Känns ju lite elakt att välja ut en person. men någon av de 3 som jag skrev där uppe.
20. Hur lång är du? - 165-167 någonting.
21. Vem äger ditt hjärta? - Min kropp hihi.
22. Vem har du mest minnen med? - Tine kanske.. eller Elin.. Vet inte, någon jag känt länge iallafall!
23. Vem älskar du mest? - Alla som älskar mig :D
24. Dricker du? - Jag tror alla behöver göra de ;)
25. Tar du droger? - Nej.
26. Vad står det i mitt senaste sms? - Heller, hehe
27. Skostorlek? - ca 37, det varierar mellan olika skor.

Hockey -

Sitter och kollar på skellefteå matchen.. man kan inget annat än att älska skellefteå för deras nedslagningar, haha! Jajaja de ligger under, men de är bättre. de får bara inte in några mål vilket är tråkigt, men vi får väl se vad som händer sedan!

hihi hade tänkt å fixa popcorn nu, puyss hej !! :D

Temainlägg -

Har nyss fixat mina naglar och märkte att jag visst hade filat vissa lite snett hehe.. men är inte de jag hade tänkt å skriva faktiskt, så ah.



Dag 03 – Det här får mig att gråta

- Något som får mig att gråta.. jaa du, finns väl ett antal saker såklart.. men speciellt serier eller filmer som är typ.. väldigt lyckliga eller väldigt ledsna.. haha är väl inne i en ganska konstig period just nu som innebär att jag gråter åt filmer osv. haha.. Sen kan de väl vara om jag inte får som jag vill och blir sjukt sur.. hahaha, låter som en bortskämd unge, men det är så!! :o

hehehhehe hejdå. gillar ni mina punkter?........



saknar att vara brun!

Dagen -


Hej flickor och pojkar.
Har precis spelat lite lol med ett antal personer och nu ska jag kolla klart på bb avsnittet som jag började på innan. Gjorde mat helt själv innan haha, har lärt mig koka potatis, tack google <3 Mamma bad mig göra kvällsmat också mene.. tror inte det skulle bli så bra eftersom jag inte kan göra den maten ;) jaja, vi hörs senare, puss!

Godmorgon -

Vaknade för cirka 10min sen och har inte gjort mycket den tiden.. hade tänkt mig att jag ska kolla på Bigbrother avsnittet som jag missade igår. Regn idag igen och har en lite kissemiss som beklagar sig över det för hon inte kan gå ut. haha så söt :(


jaja, nu ska jag göra frukost/lunch. puss på er, jag skriver lite senare!

Just nu -



Vill du ha fler besökare till din blogg? -

klicka in på länken här under då och registrera dig helt gratis!

( http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=sandraerikssonn )

Temainlägg -



Dag 02
– Du och dina vänner i bilder

Jag & Elin
Matilda & Jag
Linnea, Jag & Emelie
Jennifer, Sara, Jag, Elin, Jessica & Linnea
Jag & Linnea
Jennifer, Amaanda, Jessica, Linnea, Jag & Elin
Rebecka, Amaanda & Jag
Jag, Linnea & Emelie
Jag, Zandro & Emelie
Tine, har ingen med henne.. :/


Jaja, detta va ett antal bilder. orkar inte lägga upp fler och det kommer ändå vara med ungefär samma personer ändå. Och såklart min pojkvän och jag med, men ni har antagligen redan sett några bilder. puss på er!

Godmorgon -

Heeej, vaknade nyss å älskar vädret.. hihi det regnar å jag tycker det är sjukt mysigt! så vad som händer idag är väl någon inomhus aktivitet eller något :)

Var med Tine igår, vi drog in till hajen vid 20:30 eller något och kom inte därifrån fören 21:20 någonting... tar ifs en kvart att köra moppe in till stan men anledningen till att vi va där så länge va att vi inte hittade de vi ville ha. de va heeelt borta.. aja, när vi kom hem så spelade vi lite lol och sen vid ett gick hon hem.

Puss på er!


Temainlägg -

26 dagar av nya temainlägg, nu kör vi!!!



Dag 01Om mig

haha fett svår! Jag menar, vad vill folk veta?
jaja, jag gör väl ett försök dåvaaaaaaaaa


Jag heter egentligen Sandra Eriksson, men tycker det är ett för vanligt efternamn så har bytt till Rosén. Varför det blev just Rosén vet jag inte men tyckte det lät grymt. Haha, jag bor lite utanför en liten stad vid namn Varberg som är en väldigt populär sommarstad, vilket innebär massa turister under sommartid, det är väl kul.. blir bara väldigt kaos inne i centrum..

Jag bor tillsammans med min mamma, pappa, bror och katt. Min mamma och pappa är gifta och min bror är 3 år äldre än mig.

När jag var yngre hittade jag, mamma och pappa två katter på ett öppet brunslock, så vi tog med dem hem och ringde polis osv. i början var det inte meningen att vi skulle behålla någon katt i mer än över helgen, men sen ändrade de sig och sa att vi kunde behålla en katt om vi ville, men vi kunde inte bestämma oss om vilken så vi fick behålla båda. tyvärr dog den ena katten för några år sen efter att han blivit påkörd..

anyway, jag går i nionde klass och längtar sjukt mycket till gymnasiet eftersom min skola är fattig och har typ inga datorer... haha.

puss på er!




I'm happy -

GISSA VAD?!?!?!?

SKELLEFTEÅ I FINAAAAAL WOOOOOHOOOOO.

så.. Skellefteå vs Brynäs tisdag den 10de.

vet ju redan vilka som vinner den matchen, och så kommer det bli alla andra matcher med ;)

heheh, pussss


godmorgon -

Jahaja, har inte så mycket att skriva om idag. orkar inte lägga upp bilder från igår nu.. har mina pommes i ugnen och ska snart hämta ut dom <3<3<3<3

Eh.. jag skriver mer senare. är fett trött och grymt hungrig hehe. Ska nog träffa Tine ikväll eller något.. vet inte riktigt vad hon menade men det blir säkert bra, annars får jag väl tvinga hit någon annan stackars människa. puss på er!

Nu kör vi -

Har precis ätit mat med familjen minus sebbe, så nu väntar jag på efterrätten. Efter det ska jag och Amaanda träffas en sväng å chilla lite innan vi drar vidare!

Har nyss skaffat Spotify Premium och uppdaterat partylistan så nu kör vi!!!

fin bild får ni med!



fin cambild med sovtröja heheh. har inte bytt om än (a)

Nytt tema -

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Dig och dina vänner i bilder
Dag 03 – Det här får mig att gråta
Dag 04 – Mina syskon
Dag 05 – En ny bild på dig själv och ”10 fakta”
Dag 06 – Vad är vänskap
Dag 07 – En blogg jag läser varje dag
Dag 08 – 5 sidor som jag ofta är inne på
Dag 09 – Be en vän berätta om dig
Dag 10 – Ett pinsamt ögonblick
Dag 11 – Högst på kill listan just nu
Dag 12 – 3 saker jag ska göra innan årets slut
Dag 13 – 6 bilder som gör dig glad
Dag 14 – Det här får mig att må bättre
Dag 15 – Detta ångrar jag
Dag 16 – Mina vänner
Dag 17 – Min önskelista
Dag 18 – Om jag skulle byta utseende med någon, skulle jag byta med..
Dag 19 – Vad är kärlek?
Dag 20 – Det här får mig att gråta
Dag 21 – Det här hade jag på mig idag
Dag 22 – Mina styrkor och svagheter
Dag 23 – Min favoritplats
Dag 24 – Det här saknar jag
Dag 25 – Detta lever jag för
Dag 26 – Det här får mig att må bättre


kanske hoppar över några dagar som är tråkiga och går direkt på morgondagens, men detta börjar inte fören imon eller på måndag. puss!


Tack olivia för temat ;)

Temainlägg -

Wooooppiidoppp, nejmen.. kommer antagligen inte ha tid för att göra temainlägg senare ikväll så hade tänkt göra ett nu. sista temainlägget.... ooooh. haha, jag är på knashumör.. aja, hade iallafall tänkt fortsätta med temainlägg eftersom det är roligare att läsa än bara inlägg om vad jag gör osv. så ska bara hitta något roligt sådant, men nu till dagens temainlägg!

Dag 10 - en person jag litar på

- Linnea Karlsson

Påskafton -

Godmorgon på er ;) ligger fortfarande i sängen trots att jag vaknade vid 11 imorse.. har faktiskt vart uppe och gjort mina berömda pommes... mmm, är inne i en pommes period haha! ska väl snart hoppa in i duschen och fixa mig inför ikväll, ska nämligen hitta på något mysigt med mina flickor. vad vi ska göra är lite oklart, kanske drar in till stan, kanske inte, får väl se hörni!

Skellefteå förlorade i torsdags med 1-2 så dom ligger lika nu. Idag är det vinna eller försvinna. Får väl hoppas på de bästa! men jaja, hörs senare! puss.


Temainlägg -

Kom nyss hem från min mormor och morfar, har ätit massvis med god mat och även god efterrätt. Vi spelade spel i flera timmar och nu är jag hemma efter en lång dag.. haha tar tillbaka det jag skrev i mitt förra inlägg :$
Nu ska jag antingen kolla på bb avsnittet som jag missade i torsdags.. eller så ska jag kolla one tree hill avsnittet.. hmmm.. jaja, innan jag kollar på något utav de tänkte jag göra ett litet temainlägg!

Dag 9 - två saker jag önskar jag kunde göra

- Läsa tankar/ veta om folk ljuger eller inte.

- Vara osynlig.

fett coolt.. hade varit coolast i stan.. fast det är jag ju redan ;)

puss på er!!!

Långfredag -

För att heta långfredag har dagen gått väldigt fort.. Igår var jag hemma hos min pojke och kollade film sen fotboll med honom och hans kompis. Inte så mycket mer att säg om gårdagen än att den var mysig. Idag vaknade jag brevid Christopher runt 13:00.. Kom hem nyss efter att pappa hämtade mig och vi va och handlade. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan fixa mig. Ska nämligen hem till min mormor och morfar och äta där kl 18. Alltid god mat där mums!!

Imon vet jag faktiskt inte vad jag ska göra, men det bestämmer jag nog senare idag eller imon på dagen. nu måste jag skynda mig så jag hinner duscha. puss!!!

Temainlägg -

Dag 8 - tre ord jag inte kan gå en dag utan att säga

Så tråkigt temainlägg.... nästan lika tråkigt som det är att kolla på fotboll med sin pojkvän och hans kompis.... jag dör hääääär :@ jajajajaja

- hej

- fan

- ja

Grymt, fett kul. eller hur?!?!

SNYGG TRÖTTISBILD JAG BJUDER PÅ! :D


Loooov -

Fy va skönt med påsklov!

När jag kom hem hade någon lagt ett påskägg på min säng hihi. mums

Nu ska jag ladda ner det allra sista avsnittet av one tree hill. Kommer sakna de.. jaja! Senare ikväll ska jag åka till min pojke och ska även sova där. Imorgon ska jag iväg till min mormor och morfar för att äta middag! puss på er!

 


Temainlägg -

Dag 7 - fyra minnen jag aldrig glömmer.

BILDER WOOPIDOOP





- Danmark med fotbollslaget 2011.





- Cypern med Emelie 2011.

- 19 November 2010, vad som hände då är hemligt ;)

- När vi hittade våra katter.

Hej -

Justin Michael – Too Late Tomorrow - Digital LAB & Pedro Henriques Remix




Tack mamsen -

Kom nyss hem från skolan och på mitt bord stod en låda med schampo, balsam och olja till håret från märket Nashi Argan. Awesome, nu kanske mitt hår kan bli långt igen!!!!

Hade nämligen långt hår innan men någongång i januari klippte jag av det för att det va väldigt slitet. men nu är det påväg tillbaka!!


Ger resultat från första användningen, värt att köpa!


Temainlägg -

Vafan.. trodde dagens tema skulle vara det som är imon.. aja.

Dag 6 - fem saker jag inte kan leva utan

- Mina vänner

- Min pojkvän

- Telefonen

- Mat

- Min familj

Denna va fett tråkig... aja. SKELLEFTEÅ VANN IDAG OCH ÄR ETT STEG NÄRMARE GULDET WOOOOOHOO..

Mitt liv suger.. och äger -

Vaknade nyss efter 3h sömn.. igen. fandå! kommer inte kunna sova inatt heller då, gott! Jaja, pappa kom hem nyss med massa godis heheh bara han och jag hemma eftersom min bror är i Idre och mamma jobbar, så vi gottar till det här hemma! ska spela lite lol nu faktiskt.

imon ska jag försöka dra mig till gymmet och köra powerwalk och sprint.. kommer såklart inte orka det eftersom jag inte kommer kunna sova inatt :@

jaja puss!!


Projekt -

Kom hem från skolan för en stund sedan. Hade nationellt prov i spanska. Vi skulle skriva ett brev till en "kompis" som frågade frågor till oss. Vet inte om jag ska vara nöjd över min insats eller inte haha, men skrev iallafall minst 80 ord som va målet.

Jag ska lägga ut dagens temainlägg lite senare, men nu ska jag ta ut mina pommes som jag har satt in i ugnen..

VAD HAR HÄNT MED FACEBOOK?!?!?

& förresten!!! måste berätta en rolig sak!!!! Vi håller på med ett projekt i skolan där man ska skriva en saga eller berättelse i en grupp på tre personer. Vi ska redovisa sagan för skolans 1-2or eller något sånt och vi ska även göra karaktärerna i berättelsen på photoshop/paint och redovisa det med en powerpoint! låter väl awesome?!?! ;)

Igår/idag -

Igår vid 19 någongång kom min pojkvän till mig och sov här. Vid nio körde vi till donken för att han skulle äta, duktig jag är att jag stod emot donken...ångrade mig dock när vi kom hem haha!

suger att gå upp på morgonen när Christopher ligger kvar i sängen.. jaja, sitter i skolan nu på mattelektionen och gör ungefär samma sak som igår, dvs ingenting hahah. ska bättra på bilden jag började med igår ;) puss!!


Olivia Svedberg -

Hej!!! Kika in på min söta väns grymma blogg!!

http://oliviasvedberg.blogg.se/ )

11 månader -

Nyss kollat gårdagens BigBrother avsnitt och sitter just nu och lyssnar på lite go musik. Är fett taggad inför morgondagens "temainlägg", har så sjukt många roliga och minnesvärda upplevelser.

Idag är det 11 månader sen jag och min pojkvän blev tillsammans. tiden har gått så sjukt fort!! Får se om han kommer hit och sover här inatt då haha!

Eh.. är allmänt trött som jag alltid är efter skoldagar.. men idag är det helt sjukt, kunde inte sova inatt så låg och kollade tv till minst 02:30 och gick upp kl 07:00 imorse, kände mig helt död! mina ögon hängde nedanför ansiktet typ haha.





Gammal söt liten bild från i maj/juni förra året!

Temainlägg -

Dag 5 - sex sånger jag tycker om.

Redan inne på dag fem asså!! Antar att det är sex låtar man menar med detta.. eller? haha anyways jag kommer skriva låtar som jag gillat genom åren!

Jag kommer skriva en låt och efter den kommer det vara en ljusgul(?) länk efteråt så kika efter den om ni vill komma till låten.

- Spring Break Mix - Kap Slap ( Kap Slap – Spring Break Mix )

- Give Me Everything - Pitbull ( Pitbull – Give Me Everything feat. Ne-Yo, Afrojack & Nayer - Afrojack Remix )

- Hold My Hand - Sean Paul ( Sean Paul – Hold My Hand [I'll Be There] feat. Keri Hilson )

- Längesen - Petter ( Petter – Längesen )

- Some Die Young - Laleh ( Laleh – Some Die Young )

- Rave Dirty - 3LAU ( 3LAU – Rave Dirty )

Givande mattelektion -

 

 


Nu -

Jahapp nehepp, blev inte att Christopher kom hit så har spelat lol med ett antal människor nu ikväll. Missade bigbrother idag men får kolla på de imon istället. nu ska jag snart sova. puss på er!!



Temainlägg -

Redan inne på dag fyra, jahapp. Väldigt svåra teman faktiskt, men eftersom jag är SuperSandra så klarar jag allt, right? ;) haha!

Dag 4 - sju rädslor

- Spindlar.

- Småkryp. ( Spindlar får dock stå för sig själv eftersom det är de värsta. )

- Att bli sårad.

- Att mista någon jag tycker väldigt mycket om och som står mig nära.

- Att bli misshandlad eller våldtagen. Usch.

- Döden.

- Sjukdomar.

Hellu -

Vaknade för cirka en timma sedan och har inte gjort så mycket idag. Ska snart gå och äta något för jag håller på och dö här...

Idag ska jag bara ta det lugnt och kanske träffa Christopher, vet inte än hur det blir med de eftersom han har varit i Båstad över helgen.

Igår va ju jag på kalas hos min Farmor och Farfar, asgod mat haha! Va inte så många där men det va väl mysigt ändå. Haha, gjorde ju ett temainlägg inatt och det tog lite mer än en halvtimma att komma på allt höhö..




Bjuder på en ful liten cambild. pusS!

Follow on Bloglovin
RSS 2.0