Mystorsdag -

Sitter just nu i sängen med ansiktsmask och kollar på det sista avsnittet av The vampire diaries av säsong 3!


hahha -


Kattskämt -

 

 


Dålig uppdatering -

Sorry för ingen uppdatering idag, har helt enkelt inte haft något speciellt att skriva om. har sovit, varit trött och sovit lite mer idag. vaknade faktiskt för 20min sen, hur ska detta gå?

På fredag åker min pojkvän utomlands å det kommer bli tråkigt å tomt utan honom, hinner inte ens träffa honom innan han åker. Känns sådär faktiskt.. Jag har iallafall bestämt att han ska sova hos mig dagen han kommer hem, men vet inte hur det blir med det ;)

På tal om min pojkvän, både han och min bror ska ta studenten i år, samma dag å allting. vet inte hur jag ska göra, vill va med på båda studenterna med vettefan.. dessutom ska båda till krogen på kvällen så ah... har ett litet dilemma där. sen även, VAD SKA MAN KÖPA I STUDENTPRESENT?!

Nu ska jag försöka somna om, vi hörs imorgon. godnatt!


summerfeelings -

Tacabro – Tacatà - Radio Edit



kan inte bestämma mig för om de är fula eller snygga :o -


kaos -

Har varit i Göteborg, Varberg och på internet för att leta efter en skolavslutningsklänning.. har helt enkelt svårt med att hitta en fin klänning som jag trivs med. hittade dock en på internet men min storlek var slut så blev ingenting med det. vill ha en fin ljusblå klänning, men verkar inte finnas så många fina. nä men nu ska jag leta vidare, hörs senare!

Myser -

 


Hej! -

FÖRSENAT INLÄGG

Igår var jag på kalas för kusin å även för min morbrors fru. mycket trevligt kan jag säg! vi var ute hela kvällen från 17 till 24. spelade kubb flera gånger å åt godmat. kollade även på Eurovision song contest, fast bara på poängen. GÖTT ATT LOREEN TOG HEM DE! iallafall, jag körde moppen hem vid 00:30 å körde en stund bredvid mina föräldrar som cyklade. idag ska jag spela match och sedan åka in till stan ikväll för att ha en myskväll med några kompisar. det är inte helt bestämt men tror de blir så!

Hörs senare. puss!


Shopping från Torsdag -





Fredag & Lördag -

Igår kom min farmor och farfar hit för att grilla med familjen! mysig kväll, om inte annat va de super gott! hade gjort efterrätt till alla. det blev kladdkakemuffins med grädde och jordgubbar på, som en liten bakelse!

iallafall, idag vaknade jag ganska sent, men drog till Glasscafet med tine å åt supergod glass. ikväll ska familjen på kalas hos min kusin. kommer nog bli mysigt alltså! hör av mig senare, puss på er!

Himmelriket ;) -


På operan -


bildbomb -


Såhär söta är vi under shoppingen -

Försenat inlägg -

 


On the road -

Är just nu påväg till Göteborg! Fin bild ni får här på mig å rebbe :*



kollar på bigbrother å tar fula egokort -


23 maj -

Everyone sees what you appear to be, few really know who you are.

onsdag -

Hej! har varit en dag med mycket sol och värme. efter skolan drog jag och Amanda ner till havet å solade å badade, vid 17 någongång drog vi till campingen för å köpa glass ohså gick vi runt där ett tag. nu håller jag på att dö av värme å är trött som attan. imorgon ska jag till Göteborg med klassen för å shoppa å senare på kvällen kolla någon opera. men ska dra, puss på er!


Cute -


träning -

Kom hem från träningen för en stund sedan. Körde en ganska jobbig träning idag, men de är skönt nu!
Ska kolla lite vampire diaries nu om sidan tillåter de, å sen ska jag kolla på big brother. vad jag ska göra imon är ännu oklart. hörs, puss!


Tisdag -

Hejsan! har nyss kommit hem från stranden. var där å badade med Elin, Isabel, Elis å Oscar! ska snart iväg å träna. Hör av mig senare idag. Puss!


Första doppet -

Hejsan! bestämde i skolan idag att jag och 3st till skulle bada idag. egentligen var det nog fler som hade bestämt de också men de va iallafall vi 4 som drog ner till stranden. började med att jag mötte upp oscar ohså körde vi å hämtade rebecka, påvägen tillbaka mötte vi upp Elis ohså drog vi ner till havet. När vi väl kom ner dit började de åska som fan! så vi sa att vi bara skulle hoppa i snabbt för att sen dra, så vi alla doppade oss å sen bytte vi om. Eftersom ingen av oss hade något å göra tänkte vi att vi skulle dra till campingen för att köpa glass, men tro fan att dom hade stängt under ett antal timmar där!!!

jaja, rebecka följde med mig hem i väntan på att hennes pojkvän var tillgänglig så vi åt å kollade på vampire diaries, men båda somnade så har sovit i lite mer än 2h nu. gott. har precis följt rebecka till hennes pojk å nu ska jag äta. pusss!!!!!

Jobbig natt -

helskottan vad jobbig natt. var så himla varmt i mitt rum inatt med både mig å Christopher där. Somnade inte fören vid 3 någongång och vaknade flera gånger under natten. vaknade med en knas huvudvärk.. kommer bli en jobbig dag... mysigt väder iallafall!


Söndag -

Hej pojkar å flickor! ligger i min säng och kollar på bigbrother, fick nyss ett sms från min pojke där det stod att han är hos mig om 3min! :*

Innan idag var det match, men jag spelade inte. Hade delvis ont i min ljumske men även annat påverkade att jag inte spelade.

Pusshej!


The Vampire Diaries -

Tips på ställe där ni kan kolla Vampire Diaries gratis utan att ladda ner.


http://www.swefilmer.com/search.php?keywords=The+vampire+diaries&btn=




Gårdagen -

Var ju som sagt på bio igår med Rebecka, filmen vi kollade på hette Dark Shadows. Den var inte så bra som jag trodde den skulle vara och inte lika rolig heller för den delen, men eftersom jag var på knas humör igår så gick den väl an. 

Idag skulle jag och Rebecka och någon annan kanske in till stan men bestämde oss för att inte göra de så rebecka ska komma hit till mig så ska vi ha myskväll med film osv.

Imorgon ska jag spela fotboll och senare kanske Christopher även skulle dyka upp. vi får väl se!





http://www.imdb.com/title/tt1077368/


Sorry för dålig uppdatering idag -

Vaknade sent och har faktiskt inte gjort så mycket under dagen, kollat lite vampire diaries å spelat lol med några en stund. Fast på innan vid 8 åkte jag och min fina kompis Rebecka in till stan för att kolla på bio. Berättar mer imorgon, ska nämligen fixa iordning mig å sen sova nu. puss på er!



Spelar spel med mina vänner + nyfixade naglar -


Dagen -

var en sväng inne i stan innan för att hälsa på min gammelfarmor och några släktingar från Stockholm som var nere i Varberg. Direkt när jag kom hem åkte jag Tine och hennes föräldrar till Gekås. Köpte en del småsaker sådär men inget speciellt typ, kom ändå upp ganska mycket i pris, kändes inte som om det skulle bli så dyrt haha! hade egentligen tänkt att åka å träna nu men hade inte hunnit byta om och äta, dessutom är inte maten klar än och jag dör så hungrig jag är!!!! får vila upp mig lite till. nu ska jag kolla bb innan maten. puss på er!!

Såg en cool bil förresten ;)



Haha gulligt, JUST NU -


Godmorgon -

Vaknade för knappt 10min sen och har kollat lite tv, ska snart gå upp och se vad jag ska hitta på idag! skriver senare, puss!


Dålig uppdatering -

Haaj! har inte haft så mycket att skriva om de tre senaste dagarna eftersom jag vart sjuk. men igår kom Christopher till mig och tog hand om mig, imorse var jag tvungen att gå upp tidigt för min bror fyller år idag + att jag va tvungen å få upp Christopher haha. har kollat Vampire diaries nu under tiden jag varit sjuk så har haft något att göra iallafall! nu sitter jag i soffan och har precis ätit kvällsmat. vi har gäster här hemma nu med förresten! Pusss



Måndag -

När jag vaknade idag var jag verkligen helt slut å utmattad, men drog iallafall till skolan och var där i två timmar, nu är jag hemma och har precis tagit en vaaarm lååång dusch! nu ligger jag i sängen och kollar gårdagens bb. senare idag kommer min pojke tror jag. får väl se... Godnatt... :(



Lite bilder på mig från Ästad -



LAGBILD!





fin bild från igår -


Bilder sen i fredags! -

Hade tänkt lägga ut några inlägg igår men hade inte så bra internetuppkoppling där ute på landet å ingen teckning heller så har inte blivit något. men ni ska få bilder sen i fredags å sen någongång bilder från igår. nu ska jag snart åka till samling för fotbollsmatch. puss!



Godmorgon! -

Har nyss gått upp å ska snart åka iväg till ästad med klassen. har nämligen klassresa idag till imorgon. är trött å inte alls pigg på detta nu men får se vad som händer. Nu måste jag fixa mig osv. Puss!


Just nu -



haha söt med den nya toppen haha! :*

Shopping -



framsidan!



Baksidan!

+ 5 par trosor!

Fikar med mina 5 flickor -


Torsdag -

Hej!
har varit i stan med Rebecka och fikat idag. passade även på att sola.

Kom hem vid 6 och då åt jag, sedan åkte vi till min kusin å hans sambo för att hälsa på mitt lilla kusinbarn Benjamin. så söt!!! Vill också ha barn nu haha!

Ska kanske plugga snart.. vet inte om jag orkar hehe. men sen ska jag iallafall kolla på BigBrother. puss på er!

Just nu -


Dagen -

Hej!! har varit trött hela dagen så somnade direkt när jag kom hem från skolan som jag hade förutspått. dock kom inte Christopher utan han sa att han skulle komma imon istället, är ifs bättre för min del. Kom hem från träningen nyss. herrejävlar vad jobbig träning. va helt jävla död. jaja, känns ju bra att jag bättrar på konditionen nu iallafall! Nu ska jag duscha och sen kanske kolla någon serie eller någon innan BB börjar. Hörs senare eller imorgon. PUSSS :D

Haha, fick en gullig bild av Rebecka nyss -

 

 


Angående budet -

Skickade bud med Linnea som var i Göteborg i fredags, men fick tyvärr inte med det hem. Det var slut överallt. men ska snart upp till Göteborg så ska se om de fått in de då, för jag ska ha de. mer får ni veta senare ;) Puss!


Skolan -

Sitter i skolan på svenskalektionen. Är så jävla trött.. snart har vi 1h och 35minuters hål. sen slutar vi skolan 14:00 och då ska jag hem och sova tills min pojke kommer. senare ikväll ska jag träna också. GODNATT, nä men VI HÖRS SENARE!



Dagen -


Myser -


Hej! -

Haft fullt upp i helgen. i fredags var jag med Tine och även en stund dagen efter, hon hann nästan precis gå hem innan Christopher kom å då hade jag bara hunnit duscha. sen va jag med honom tills för en timma sedan. har packat väska och kollat på fredagens bb idag. ska åka till samlingen för en match om 10min. Så skriver mer efter det. Puss!


hahah -











Skickat bud -

Hej, kom hem från skolan för en stund sedan och ligger nu i sängen framför tvn och läser en bok.

Tre kompisar ska upp till Göteborg idag för å shoppa och då passade jag på att be en av dem att köpa med sig en sak åt mig. får se om den/det finns och isåfall lägger jag upp bild när jag fått de.


sol sol sol & ett långt inlägg på det -

känner att det blivit lite väl mycket sol för mig. har solfrossa och mår inte alls bra. Har iallafall varit i stan en stund efter skolan och klippte mig. Fick även nytt shampoo och balsam från Nashi argan av mamma + en body lotion. sånt som behövs haha :)

För er som undrar vad en shampoo flaska kostar som innehåller 500ml, så går den på 325 kr och likaså gör balsamet/conditionern. jag köpte de mindre flaskorna förra gången och de höll inte så länge, men de kostar 189kr om jag inte minns fel, vilket är ett betydligt bättre pris om man inte vill lägga för mycket på det utan att provat på de.


nu ska jag ta det lugnt och ska även hoppa över träningen idag. Hade match igår och sträckte hela ryggen så har haft en ganska jobbig dag idag med sträckt rygg, solfrossa och huvudvärk osv. Får hoppas på en bättre morgondag som ska spenderas i skolan och senare på dagen med Tine. Gillar att vi tagit upp kontakten nu på senaste! :D

Hemkunskap -

Jag och rebbe äger på hemkunskapen.
Vår fina tacopaj innan vi satt in den i ugnen.



Temainlägg -



är trött och inte alls på humör för att skriva något långt inlägg om kärlek... så ni kan få fula bilder.

Dag 19
– Vad är kärlek?

-
min pojkvän. mina vänner. min familj. min katt. musik.







ja det är gamla bilder hehehhehe


Onsdag -

Har känts som en måndag hela dagen idag, skönt att det bara är 2dagar till helg nu. brände mig ganska rejält igår och känns idag kan ja säg.

Är min och Christophers 1årsdag idag men vet inte hur vi ska göra eftersom jag har match ikväll och han inte är i skolan.. får se hur det blir.

Har haft nationellt prov i matte idag, kändes som de gick ganska bra! puss på er !


god kväll -

Har nyss kommit hem från fotbollsträning och sitter just nu å äter å kollar bigbrotheravsnittet jag missade igår. IDag har jag solat och vart på glasscafe med mina söta vänner. Denna dagen har varit väldigt lång! Imorgon är det min och Christophers 1årsdag! känns väl lite sådär att det är på en onsdag så vi ska göra något mysigt i helgen istället och bara träffas imon. fast vet ifs inte hur det blir imorgon eftersom jag ska spela match och massa knas. men det ordnar väl sig. nu ska jag fortsätta kolla. PUSSS!

Både jag och min katt chillar -


Sitter vid havet med mina fina kompisar! -


Follow on Bloglovin
RSS 2.0