ascoolt -

Halloj, fick reda på för en stund sen att min granne ska vara med i den kommande säsongens svenska hollywoodfruar! ascoolt faktiskt haha. med tanke på att jag träffat henne, hört henne sjunga och spela piano osv irl. Kände hennes mamma och pappa väldigt väl när jag var liten och var nästan alltid där med min kompis Tine. dom var som en extra mormor och morfar. så ja, detta kommer bli riktigt spännande att se med tanke på att jag inte sett hennes hus i LA.


http://www.expressen.se/noje/hon-ar-nytillskottet-i-arets-hollywoodfruar/


Danmark -

Hej! har som vissa kanske märkt haft blogguppehåll, har väl egentligen inte varit meningen, men åkte till Danmark förra veckan med fotbollslaget för att spela cup. var faktiskt riktigt roligt!




hahah så ful -


Packar till Danmark -

Herregud va mycket som ska med dååå.. åker ingenstans utan mitt täcke! skoja, men måste verkligen ha med de å de kommer ta skitstor plats. kan ju tyvärr inte ta med mitt dubbeltäcke hahah.. :(

Hoppas på en lika grym resa som förra året trots resultatet haha. nya tag detta året!



Bild från när vi handlade -

Jag sa sitt, hon satt.. True story



Söndag -

HEJ! har tyvärr varit med Rebecka hela dagen.. vi har varit i stan och handlat godis å sen har vi köpt pizza, sen har vi ätit den. sen har jag sovit middag. rebecka har kollat tv. nu är vi vakna. vi har ätit (S)MÖRDEGSKAKOR och chips. 

PS. REBECKA ÄR MIN BITCH 



hjfkldöc -

helvete vad trött jag är.. varit vaken i 3& en halv timma.. de betyder att jag sovit i ungefär lika många timmar. Idag ska iallafall Rebecka sova här har hon bestämt, vad som mer händer under dagen vet jag inte, men måååste vända på mitt dygn för de här är helt sjukt :o

kaos kväll/natt.. -

hej flickor och pojkar. igår färgade jag håret brunt, därav bilden. sen efter de åkte jag för att träffa min underbara kompis haha.. iallafall, kom hem vid kvart i 1 och kollade på gamla jersey shore avsnitt.. tro fan jag får konstiga sms av en person, helt ärligt vet jag inte vad jag ska göra med de för jag mår verkligen inte bra utav det och det förstörde tyvärr hela denna jävla kvällen. fan. 

skriver mer imorgon när jag är på bättre humör.. pusshej!


ny hårfärg -


orm på vägen = död orm.. -

hej! nyss kört Jenny till stan och även köpt hårfärg, vilken färg de är får ni veta sen! körde över en äcklig orm.. fyfan. höll på å spy..

skriver mer sen. puss!

Ååh, min jacka kom imorse!!! -


Gårdagen -

Haaaj!

Igårkväll efter träningen åkte jag, Jessica, Amaanda och Elin till Cassandra för att kolla film! Rebecka skulle med dit men hon blev en timma sen så vi började inte kolla på film fören halv elva.. sen kom Elins haff och tre av hans kompisar dit också så hade dom med sig en skräckfilm som vi kollade på istället. vid 1:45 kom pappa å hämtade oss 5 tjejer.

Är trött som vanligt nu hahah, godnatt hihi!


Fotboll -

Trött tjej drar till träning i väntan på bättre tider... ikväll flyttar Rebecka hit för ett tag framöver, men innan dess blir de mys med tjejerna. Puss!



Chillar galet -

Hallå!
idag på dagen har jag inget speciellt inplanerat, men ikväll ska jag nog träna om de är någon träning å sen ska jag hangout with ma girls typ.. ohså ska Rebecka sova här efteråt. blir nog trevlans. puss på er!

Gekås -

Nyss kommit hem från gekås. var väl inte så himla mycket folk där egentligen, men tillräckligt för å gör mig sur hahah. tog en jävla tid å komma dit med buss, men med spotify i telefonen klarar man allt.

Fick köpt en del saker men orkar inte ta kort på allting. skriver senare ikväll, puss!

Trött tjej är sur för att bussen stannat.. -


Vilka jävla brudar de finns asså, hahah -

Skrattretande! jaja, har nyss fixat färdigt mig, ska snart åka till stan med Tine för att ta bussen till Gekås därifrån. Får väl se hur de slutar! 

Senare ikväll ska jag träffa Amaanda hade jag tänkt, vet inte än vad vi ska göra men de återstår å se.. puss!


 

Fin gammal festbild på mig å Tine, haha!

Nytt smink -

Nyss varit i stan med mamma för att inhandla lite grejer.




Nagelfilar 39kr                               Foundation från Clarins 410kr                    Mascara från L'oréal 175kr

Död -

Orkar inte att jag vaknar denna tiden varje jävla dag.. okej, kanske inte varje dag men ah.

Igår kväll var jag i stan å träffade en kompis haha, kom väl hem vid 00:20 eller något sånt men somnade inte fören vid 3 kanske.

Idag vet jag inte vad som händer men vi får väl se! Fy i någonting vad hungrig jag är!!!!! Hör av mig senare idag när jag är piggare haha. puss!


haha åh.. love <3 -

såååå jävla snygg :(


tröööött -

Helvete vad trött jag är.. vaknade för kanske 5min sen och har väl kanske sovit någon timma, har ingen aning haha. gjorde inte så mycket i stan eftersom jag inte hade fått pengar men blev en mysig fika som jag "sa" tidigare. vad som händer ikväll vet jag inte än, får väl se. skulle behöva lägga mig tidigt ikväll men när kvällen väl kommer så lär väl de inte hända ändå haha. puss på er !

Mignon med Amaanda -


haha såhär fin är jag -


Söndag -

Seg dag vilket innebär tråkig och dålig uppdatering... meen rebecka är här och nu vet jag inte vart hon har gått.. men har legat i sängen hela dagen nästan, om inte de så har jag väl suttit framför datorn haha. nu ska vi fortsätta sova. puss!

Gårdagen -

Helvete vad trött jag är! gårdagen började egentligen när vi var hos Amaanda. kom dit vid sju å gick till bussen vid tio i 9 för bussen skulle gå 21:14 å vi skulle gå förbi mig å lämna saker, iallafall. bussen kom inte fören 21;46 eller något sånt. Väl inne i stan träffade vi på väldigt mycket folk. och sen vid halv ett typ började de regna som attan så alla stod ihop trängda under taket på torggrillen osv... men ah. kom hem vid halv 2-2 någongång.. höra sen. puss!




W&w -

Om man ska köra på riktigt ikväll? Är trött som attan å inte alls på humör egentligen, efter gårdagen osv. menee... Ni ska få en bild från gårdagen. dock hade jag inte den tröjan men whatever ehe. puss så hör jag av mig senare när jag vet hur de blir ikväll!



Freeedag -

Helvete va kaos allting blev. vettefan asså, va ju kul osv å träffa allt folk men va fan inte värt å åka in till stan. de va sjukt tråkigt å va där nykter å de är inget jag gör om hahah! å de va inte direkt varmt... aja, nu ska jag sova, om jag kan. Natti!


I'm ready bitches, skoja.. -


haj -

chillar järnet. har inget å göra, eller egentligen behöver jag göra en massa saker. men orkar inte.. ikväll vid 8 kommer rebecka hit, så ska vi åka in till stan med Oscar å Felix? vet inte hur de blir med den sistnämnda dock.. sen ska vi väl va där ett tag.. chilla lite. sen chilla ännu mer. nä hejdå

Klickade nyss hem una jacket, tack mami -


Bättre bilder sen i lördags, tack Jessica ehe -


tar lite fula kort en sån här torsdags eftermiddag -


Psychobitch -

Godmorgon! måste berätta en ganska sjuk grej.. asså. jag är typ besatt av bieber i mitt undermedvetna! drömde om honom igår natt och även inatt! Inte för att jag klagar på drömmarna något, men de är ba ganska konstigt.. aja. Tror jag ska somna om nu. kyss!

 


Surprise -

Hej kompisar.. vaknade nyss idag för andra gången. rebecka är fortfarande här och har legat å läst haha. blev väckt av mamma som sa att vi ska till Thailand över nyår osv. synd bara att vi inte ska åka typ imon haha.. jag är trött. natti




Fint gästinlägg av Rebecka igår ehe

Hej

hej jag är en tönt


Släpp allt och känn hur du lättar -

Åh älskar låten! men iallafall. gör verkligen ingenting. ingen träning idag iallafall! ska höra om rebecka min vän kan komma hit annars får jag ha en filmkväll med mig själv, ben och jerry hehe.

Hade en mysig kväll igår med min hemlighet haha. nu ska jag fortsätta lyssna på RMK & Toppen. puss!

ååh, kärlek -


Just nu -


Godmorgon -

Vadfan gör jag vaken nu tänker jag då.. Haha. somnade vid halv 2-2 inatt utan att gjort mig i ordning, klätt av mig, släckt i taket eller stängt av tvn. kaos. så vaknade för ungefär en timma sen utav att de va så jävla ljust å tvn va inte direkt på lägsta volymen.. Jaja, kan iallafall inte sova å de suger. Skriver senare idag när jag har något intressant å skriva om haha, puss!


fint hehe -


Stan -

Hej! var i stan med Amaanda en stund innan. klippte mig och sen solade vi. kom hem för en stund sen. ikväll ska jag nog in till stan igen, vad jag kanske ska göra tänker jag inte avslöja, mohaha ;) Skriver senare. kyss!


Söndagkväll -


Igår kväll -

Gårdagen va väldigt seg fram till halv 6 någongång då jag och Elin blev upphämtade av Amanda ohså åkte vi vidare till Jessica. vi groggade lite där Å åt god middag. sen vid halv 10 körde mamma oss till veddige där festen skulle vara. i början var folk väldigt tråkiga men de fixade sig till senare. kommer inte ihåg så mycket efter de men måste haft kul efter de jag kommer ihåg å de folk fått reda på haha. Idag har jag inte haft de riktigt lika roligt. har iallafall orkat mig ut ur sängen för å hämta pizza å köpa ben & jerry. hörs senare puss!






Klar inför kvällen -

Hej! har varit upptagen hela dagen idag med att sova, kolla film och fixa mig osv. ska snart åka till Jessica med Amaanda och Elin för att chilla lite innan lokalfest ikväll. blev nyss klar så ah. hörs imon eller senare ikväll kanske. nä.. haha puss på er!


work in progress -


Myskväll -

Hej! Vid halv sju gick jag mot Filippa och linnea för att där äta middag med mina tjeje. Var en mysig kväll medmycket mat. kom hem vid 10någongång och nu ligger jag i sängen och kollar tv! ska snart hämta glass som pappa köpte till mig innan! 
 
Tyvärr får ni inga bilder eftersom appen fortfarande inte funkar.. men puss på er!

Torsdag-Fredag -

hej! kom nyss hem från matilda. igårkväll spelade vi spel, kollade på film och gick å la oss ganska tidigt. dock kunde jag inte sova, men eftersom vi skulle upp tidigt idag så var jag tvungen att försöka. fick först inga biljetter till Justin Bieber konserten den 22april. men efter de fick vi reda på att han skulle ha en extra konsert den 23 så jag och matilda ställde oss i kö och fick faktiskt biljetter. vi hade först tänkt åka till köpenhamn för att se honom där då vi inte visste att han skulle ha en extra konsert. men ah. kommer bli grymt! vi funderar på att åka dit en dag innan och åka hem dagen efter konserten, men vet inte om jag kommer få ledigt med tanke på en sak jag kanske kommer avslöja för er senare.

just nu sitter jag framför datorn och tvn med ansiktsmask. ikväll ska jag nog vara med mina tjejer. hörs senare, puss!



GLÖM INTE FRÅGA FRÅGOR TILL FRÅGESTUNDEN!!!! http://sandraerikssonn.blogg.se/2012/july/fragestund-.html

JUSTIN BIEBER -

WWWWWWWWWWWOOOOOOOOOOw, Justinbieber konsert nästa år med Matilda, TAGGGA

Torsdag -

hej. Igår kväll hjälpte jag till i stan som jag skrev, efter det sov jag hos tine och idag åkte vi ner till stranden! var faktiskt skönt i vattnet och fick mig även en bränna på axlarna osv. ikväll ska jag träffa mattis för å umgås med henne! hörs senare, puss!




Kaos -

haj, kom hem från stranden för en stund sen där Elin, Amaanda, Filippa, Linnea, Oscar och Elis var. snart ska jag in till stan för att hjälpa till att sätta upp saker i stan, har ingen aning om hur man gör, men gör att fotbollsklubben får mer pengar så ah.. ska hämta upp Tine och möta Elin sen drar vi in till stan, hörs senare. puss!



Sommar -

Åh vad jag älskar vädret! har legat ute och solat en stund, men tröttnade pågrund av molnen.. ska snart ner till stranden med Amaanda, ohså kommer de redan vara folk där nere!

nu ska jag försöka bli lika brun som förra året haha!



Grymmast i "stan" -

Hej! Kom hem från Oscar från cirka en halvtimma sedan. Jag, Rebecka, Elin, Nathalie, Oscar å Elis kollade fil en stund, sedan drog Rebecka å Nathalie hem så vi andra spelade ett spel där jag vann!! fan va grym jag är haha. nej men de va mysigt! nu ligger jag i sängen och kollar på tråkiga tvprogram, skriver mer imon. puss på er!

Tisdag -

Hej, igår kväll hade mamma köpt hem chips å dip ohså kollade vi film.
 
Hela dagen idag har jag solat. Har haft en vidrig mensvärk som inte ens försvunnit efter 3 värktabletter. mina lite starkare tabletter är slut vilket suger. Om cola en kvart ska jag åka iväg till träningen med min homie Elin, skriver mer senare. Puss!
 
GLÖM INTE ATT SKICKA IVÄG EN ELLER FLERA FRÅGOR TILL MIN FRÅGESTUN!

Frågestund -

Okej, då kör jag väl med då!

Fråga precis vad ni vill, så ska jag försöka svara på allting.

Lägger väl ut svaren någongång i slutet av veckan eller nästa vecka. så fråga på, puss!

 

Måndag -

Dagen har varit helt okej, chill och trevlig. Vid 2 åkte jag och Rebecka in till stan. Jag köpte nya underkläder idag igen hehe! vi var väl inne i stan tills kl 5 typ. då hade vi hunnit med att kolla i några affärer och fikat på Mignon. Måste verkligen sluta spendera pengar på onödiga saker.. Nu ska jag äta glass å sedan kanske kolla på film, tv eller läsa. vet inte riktigt ännu. puss på er!'




Crazy picture -

Haj, nyss beställt klipptid, min frisör hade ingen tid fören måndag nästa vecka, får hoppas mitt hår växer cirka 10 cm på den veckan haha!

Snart kommer Rebecka, sen ska vi in till stan för hon ska shoppa underkläder ;)

Hörs senare, puss!


Lunch med Amaanda -

Hej! Dagen började med att jag och Rebecka fixade oss, eller ah, jag fixade mig och Rebecka kollade på Trassel haha! vid 1 åkte jag och Amaanda in till stan för att luncha, hjälpa Amaanda att hitta present till en kompis och lite shopping. Blev inte så mycket shopping för min del dock, hade redan kollat alla affärer bara några dagar innan så hittade inget speciellt jag ville ha. blev dock 3 par trosor. älskar att köpa trosor! Riktigt mysig dag, Amaanda kom hem från Turkiet inatt så var längesedan vi sågs så vi hade ganska mycket att prata om. 

När jag hade kommit hem smsade Rebecka mig och ville komma hit en stund innan hennes buss gick. så vi låg i sängen och läste båda två haha, sociala! 

Om cirka 45 min börjar Em-finalen!!! dock inget lag jag hoppats på, men får väl kolla finalen ändå! puss på er!

 

Gårdagen -

Hej! igår tillbringade jag kvällen med Rebecka, men även med Oscar, Elin, Felix och Elis. först var vi en stund på stranden men eftersom de blev kallt drog vi till campingen och satte oss där med varsin mjukglass! mysigt. vid halv elva ville några in till stan för att äta på subway, så vi tog mopparna in till stan för att äta där. när vi väl kom in efter lite kaos med telefoner och massa annat så var klockan 22:50 och subway ska egentligen inte stänga fören 23, men de va stängt så vi gick till campino och åt pommestallrikar! gott. jag och Rebecka kom hem vi 1 och då började vi kolla på film som vi sedan bytte ut till trassel. vid 3:30 somnade vi trots att jag skulle upp 11 idag. mer om det senare. puss! 

Follow on Bloglovin
RSS 2.0