Temainlägg -

26 dagar av nya temainlägg, nu kör vi!!!



Dag 01Om mig

haha fett svår! Jag menar, vad vill folk veta?
jaja, jag gör väl ett försök dåvaaaaaaaaa


Jag heter egentligen Sandra Eriksson, men tycker det är ett för vanligt efternamn så har bytt till Rosén. Varför det blev just Rosén vet jag inte men tyckte det lät grymt. Haha, jag bor lite utanför en liten stad vid namn Varberg som är en väldigt populär sommarstad, vilket innebär massa turister under sommartid, det är väl kul.. blir bara väldigt kaos inne i centrum..

Jag bor tillsammans med min mamma, pappa, bror och katt. Min mamma och pappa är gifta och min bror är 3 år äldre än mig.

När jag var yngre hittade jag, mamma och pappa två katter på ett öppet brunslock, så vi tog med dem hem och ringde polis osv. i början var det inte meningen att vi skulle behålla någon katt i mer än över helgen, men sen ändrade de sig och sa att vi kunde behålla en katt om vi ville, men vi kunde inte bestämma oss om vilken så vi fick behålla båda. tyvärr dog den ena katten för några år sen efter att han blivit påkörd..

anyway, jag går i nionde klass och längtar sjukt mycket till gymnasiet eftersom min skola är fattig och har typ inga datorer... haha.

puss på er!




Kommentarer
Postat av: Sophie

Tack så jätte mycket:)



Kram

2012-04-08 @ 19:10:03
URL: http://Sophiecoper.se
Postat av: Amaanda

hahhahahaha, viiiiisst!



Jodå, det är döläckert måste jag säga, looove it! <3 <3<3<3<3



töntig du är rosénius!!!

2012-04-08 @ 19:19:09
URL: http://amaandamadelaine.bloggplatsen.se
Postat av: Haldis johanna

Hej vill du få presentkort till olika klädbutiker helt gratis och gillar att medverka i olika tävlingar o vinna jätte fina priser? Bli då medlem på denna super bra sida: http://www.gratisklader.se/?r=196700

2012-04-08 @ 19:53:11
URL: http://haldisjohannanilsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Follow on Bloglovin
RSS 2.0